Wednesday, May 4, 2011

Saya rindu BEST GIRLFRIENDS saya .

Assalamualaikum
hai semua .
apa kabar? heh heh

Sekarang nie cuti tapi macam bosan je ohhh.
tak jumpa lagi kawan kawan.
rindu nye .
lagi lagi kat kawan kawan kesayangan saya .
bila kita boleh jumpa?
missing you all like crazy.
banyak bende nak story nie. 
gambar kenangan kita semua je pengubat rindu.
kawan kawan.
nanti kita jumpa okay <3



AFIQAH <3
afiqah, bila nak jumpa? dah la pergi Genting tak ajak. hahah
taw la tengah bahagia dengan ehem. 
heheh. tak sabar nak jumpa!


FARIZA <3
ehh, congrats result . hihi.
bila nak cuti meyh.
asek kerja saja.
Poney oh Poney! 
heheheh. 
nanti gaji kita g shopping okay. boleh blanje sekali :)

SYAHIDA <3
alahai. bila lah boleh jumpa? 
awak tu final pun belum start lagi. 
nanti orang dah naik sem baru baru nak cuti.
huuuu. nanti free balik la okay.

NABILA <3
bella!!!! hahaha.
nanti jumpa jumpa okayyy. 
semalam ajak lepak medan tak best la kita dua je. 
nanti ajak ramai ramai okay!

ANNA <3
si manis, cepat cepat la abes final!
balik cepat cepat tayah nak banyak cakap
watpe duduk kat batu pahat tu lama lama.
rindu!!!

ALEEN <3
kaka sayang. best kan dah abes matrik.
duk cuti lama lama. 
datang la rumah.
bukan jauh punnn. hehee

AULIA <3
rindu kau budak kecik.
bila nak besar? hahahah
nanti datang sini bawak la kereta boleh g jalan jalan .


INI TIME KITA ZAMAN SEKOLAH DULU :)

 hahahha. skema la wehhh.
form bape ek time nie korang?

nie pulak time kita g event kat Pullman tu.

okay . kita semua memang nampak muka kebudakan! haha
form 3 kan time nie.

hahahahah. dulu dulu alamanda la tempat kita berjimba.
nie semua muka muka alamanda suatu ketika dahulu. hahah
yang si skema skema berkaca mata pulak sekarang mana ada! heheh

kat sekolah dulu kita lah geng scout paling famous .
wewiiittt!! hahaha
 scout addicted !

dulu keluar pakai selipar jamban je.
sekarang? hehe

 cuba tenguk selipar tu.
tu la style kita dulu.
kelakar laahhhhh. hahahahah


main sorok sorok dekat parkson .
alamanda lagi. tade tempat lain ke?

 dulu gangster sekolah.
sekarang jadi adik manis :)


 snap dulu before tenguk okestra.



masa nie baru balik dari tusyen kat kasturi , KL
nak tusyen jauh je. sebab ape?
lepas tusyen boleh melencong g TS,S.Wang. hahah.
semua mengada nak tusyen jauh jauh.

Hari Raya 2009 .
haaaaa. time nie kita dah form 5 dahhhh.
seniorita . hihi,
tenguk haaaa. semua yang pakai spek dulu dah pakai lens. 
hahahaha.
rindu nak raya sama sama lagiii.

SEKARANG, BILA DAH JUMPA BALIK. TENGUK LA. 
DULU KITA SEMUA COMOT JE. HAHAHA.
SUMPAH KELAKAR.
TAPI SEKARANG MASING MASING DAH PANDAI BERGAYA.
PANDAI EH KORANG.
MAKIN COMEL COMEL DAH KESYANGAN SAYA <3

Aleen yang belanja rantai tu tanda friendship kami.
jangan jealous yang lain. hihi.
thankyou aleen sayang <3

 gambar nie suka betul laaa. 
cantik je sayang sayang saya. 

proper kan kitorang. 
sama je. hehe.
bila nak photoshot lagi? 

ni manusia manusia tamak cincin.hehee

 takde kerja main kat fitting room nichi. 


Potrait keluarga. 
masa nie kat rumah afiqah. 
fiqa mana? tah dia. hehehe.
kalau semua ada lagi best kan kannn.


korangggg!!! 
nanti set satu time. 
kita gath sama sama. tangkap gambar semua ada okay!
SUMPAH RINDU SETENGAH MATI.
hahahahah.

p/s: yeahhh. memang suka gambar. blog pun penuh gambar. taksuka tayah tenguk . lalalalala .


6 comments:

  1. uhh. so sweet!!! suka sgt! miss you dear <3
    we'll meet soon ok.

    ReplyDelete
  2. yeay yeayyyy. meet soon yahhh.
    missyoumoreee!!!

    ReplyDelete
  3. comellllllllllllllllllllllnyaaaaaaaaaaaaaa :) thankyou juju

    ReplyDelete
  4. heheheeee. you must be bella kannn? hehehe. most welcome sayang <3

    ReplyDelete
  5. rindu semua :(

    ReplyDelete