Thursday, May 26, 2011

Dating with Jaja and Meet Zaty Kamil :)

muka seawal 9.30 pagi di dalam erl menuju ke BTS 

 akibat terlalu lapar, muka jadi begini

 secret recipe. hai saya Juju, yang sebelah saya , Jaja :)

 tunggu makanan sampai

 Im a queen of bowling. hahah. never lose okay!

 tutti frutti aku yang punya. hahah

 ini jaja yang punyaaaa.

 jaja excited nak makan.

aku muka batak. hahah. jakun dengan bende bende aneh nie
orang kampung katakan
lagi teruja bila jaja yang belanja. haha. thanks babe!

 zaty text me kata ada kat pavi . cepat cepat g sana. finally jumpa.
yang klaka nye. rupa rupa nye jaja pun kenal zaty. 
dorang time kecik skolah rendah sama sama
what a small world !
jaja, zaty and liyana. zaty's friend

 jejak kasih la kami. hihi.
zaty my friend time plkn. hahah
time plkn tak tego punn. lepas abes plkn boleh rapat kat fb pulak
and jumpa akhirnyaaa.

 ilovebothofthem!

 she sooo pretty and crazy girl. hahaha
5 minit jumpa dah macam ape jeee.
gelak tak benti benti.
thanks babe!
happy dapat jumpa you :)

 ja, what are you tyring to do ha ? ukur ketinggian? heheh

 si perempat jalanan 

 saya pengaruh dia jadi geng saya. merempat! ahha

 dalam ktm. mahu pulangggg

pose terakhir. hahaha. tata semua :)

to Jaja, thanks for today.
you made my day and im very happy.
meet you soon at Segamat this sunday yawww!

and 

to Zaty, thanks a lot ! 
because willing tunggu i datang Pavi tu haa.
lama jugak borak borak
happy sungguh, and 
congrats sebab dapat sambung study kat Melaka and dapat pilihan course you
hihihihi.
next time kita jumpa lagi okayyyy :) 

iloveyoubabes <3

9 comments:

  1. awwww. you are so sweet baby <3

    ReplyDelete
  2. hai dear..mana satu cousin kamu?anati?peyl?diyanah?

    ReplyDelete
  3. eeee makin comel la syg2 sy ni.weee cant wait to meet you guys back.rindu tahap apa dh ni :)

    ReplyDelete
  4. fifi, anati :)

    eybit, yah yahhhh. see you soon babe!

    ReplyDelete
  5. awwww. thankyou awak yang comel:)

    ReplyDelete