Saturday, June 18, 2011

HAPPY FATHER'S DAY !

comel je abah senyum . hahaha. 
hey kawan. ini HERO saya. 
wink wink :D 


SELAMAT HARI ABAH!!!!!
terima kasih sebab membesar kan ika dengan penuh kasih sayang.
tak manja kan ika dengan segalanye.
sebab tu ika jadi seorang yang pandai menghargai.
terima kasih abah!
sebab jadi abah yang paling best dalam dunia nie.
ape yang ika nak abah cuba untuk tunai kan
sangat menghargai itu 
mungkin ika tak reti nak express kan perasaan sayang itu kat abah.
tapi ika sayang abah. sangat sangat!
dari kecik abah la driver setia ika.
banker terhebat ika
thankyou abah!
Cant wait to meet you soon.
IMISSYOU AND ILOVEYOU SO MUCH 


The only greatest abah that i had in my life , 
ABDULLAH ZAHARI BIN MUHAMMAD
forever Im yours <3

MAKAN!

Venue : Johor Bharu
Time : 8.30 pm 
Menu : Steambot



video


dalam video nie ada ,
JUJU ZAHARI, HAIDAR AFZAN, QEENA , EIRA , AINSOFEA dan FARAH :)

BILA M,AKANAN DAH ADE DEPAN MATA,
DUNIA NIE KITA YANG PUNYA. HAHAH.
WE LOVE LOVE EAT !

Friday, June 17, 2011

Johor Bahru with the GIRLFRIENDS !

well hello my dear friends :)
dah 9 hari my birthday berlalu. 
ahaks. im bigga bigga girl now

9th Jun 2011
the date that i was born. THANKYOU MAMA <3
masa nie kat UiTM Segamat dahhh. 
then ade event Unifest. 
balik dari event tu macik macik yang tersangat rajin nie.
p kejar saya sampai dapat lepas tu simbah dengan cecair yang sangat busuk 
bau macam muntah.
ewwwww! geli nak mampus. hahahaha
adunan mereka sangat la mantap
saya sempat hug haidar dan dia muntah. hahah padan muka kau! 
okay. walaupun busuk but thanks girls!
dan present nye korang nak bawak g JB . woot woot!

10th Jun 2011 we went to JB .
we? siapa kahhh?
haaaa.
they are,
HAIDARAFZAN , AINSOFEA , EIRAORKED , QEENA , FARAH :)

here the story begin,
pada hari jumaat yang mulia. kami ke kelas pada jam 8 pagi ke kelas MGT di Blok Kayangan .

gambar hiasan.
haaa. sebenarnye bukan nak tunjuk muka macik nie. tu haa
yang kat blakang tu. 
ada bangunan tu la nama nye Blok Kayangan.
nampak kan ?

then after tu jam 10 pagi ke kelas BEL pula sampai la jam 12
Abes je kelas terus balik bilik
kemas kemas semua . 
around 1 pm gerak terus ke station bus Segamat
boyfie Eira hantar naik kereta. woooo.
satu hari before hari kejadian dorang dah beli tiket. hahah.
bus kitorang jam 2 dan sampai Larkin around 4.30 pm kot.
then qeena and her boyfie, Harry jemput kitorang.
Qeena balik a day awal sebab nak dating ! haha


Here's the pitchas!!


Qeena as a  hottest driver. Pinjam kereta boyfie dia, Harry .


Right side, Eira. Second hand driver <3 


Haidar with me :) 


Lunch time. Ain Haidar Eira :) 


Fara Juju Qeena :) 


 the sweetest Girlfriends <3


ready for shopping!


Meet my gorgeous Girlfriends <3 



model ? HAHAHAH 



saya paling pendek. oh my -,- 


kanak kanak hyperactive . HAHA!

we went to Car Boot Sale :)






dinner. makan steambot :) sedap! 





snap snap lepas borong barang kat jusco. 
murah murah. sale! 



kiri kanan berplastik. hahah. 


lepas g Jusco then pulang ke Segamat jam 2 pm. hahah.

A million thankyou to all of you. 
thanks Eira bagi tumpang rumah.
thanks Qeena sebab jadi driver.
thanks Fara sebab tunjuk tunjuk kan tempat.
thanks Haidar sebab paling excited bershopping
thanks Ain sebab paling havoc . HAHAH!
a great ever day with you guys. 
you guys made my day!
ILOVEYOU GIRLFRIENDS <3


dan me JUJU ZAHARI
happy sangat sangat!!!
:)
terimakasih semua !