Friday, March 11, 2011

Surat Nabila Suhaimi.

Assalamualaikum kawan kawan. ini bukan nak cerita apa. cume saya terbaca balik satu buku nie tym sekolah dulu. kawan saya , nabila yang tulis. rasa nak tergelak jeee.merepek repek. ini kisah 3 tahun lepas.

Friday, 18042008.

Jenny Oiiiii. Rempit Back Off! (*btw jenny is fariza amira )

Woi ! Woi ! Woi ! Woi ! wak lu rempit bawah tapak kaki uh !! (jenny cakap) tapi aku cakap ' rempit jantung hati ku ' ( jenny muntah hijau 5 bulan, koma 10 tahun, tak dapat kawen dengan faiz. hahaha ).
hakhakhak !!! :)
nape back off rempit ?
> rempit tak de otak la wei !! (majoriti skor)
> rempit test jenny uh. hahah
> rempit tak pandai nyanyi lagu nasyid.
> ketereh banyak rempit.
> naik motor hug ketat ketat ! huahua.

Time aku nga tulis semua ni... tibe2 bzzzzzt...bzztttt.. (vibrate fon lahh) . pengirimnya ' Alyn Memikat ' .
aku amat pasti msg tu oleh alyn. Selain daripada itu, aku pasti yang aku telah memastikan yang aku baca msg alyn tu. Selepas aku pastikan , aku memastikan alyn punya msg berbunyi begini...
" Hai kawan kawan ku yang tak seberapa. hak3. aku da balik. suke lar korang ea, erm, ade good news doe. aku da kurus siot dok asrama.huhu. slim gitu. tade solid solid da "

korang sume nak taw tak nape alyn cakap dia da kurus?? actly aku tak pasti dia da kurus or belum . coz aku belum pasti kan lagi. bile aku tak pastikan lagi. maknenye aku tak pastikan lagi la. huahuahuaaaa! 

aku terpaksa mengatakan yang dia da kurus walaupun pada hakikatnya aku tak pasti lagi.
bagi aku alyn mungkin mengamal kan exercise "twist" dia pada setiap hari. ramuannya ialah
- pagi : twist dalam masa 15 minutes
- petang balik sekolah : 15 minutes jugak
- riadah petang bersama kawan kawan : selama sejam
Alyn tetap tidak berpuas hati dengan amalannya. dia merasakn tak cukup kalau buat 1 hari = 1 jam 30 min.
malam malam pun alyn bangun dalam pukul 3 pagi , dia memastikan yang semua budak dalam dorm da tido nyenyak dibuai mimpi. dia pun slow slow bangun dan melakukan senaman twist selama 3o min. korang nak taw kenapa alyn je yang bangun malam malam buta nak buat aksi twist tu sorang sorang tanpa mempelawa kawan kawan nya yang lain? sila lihat jawapan dibawah.

jawapan : sebab alyn nak dia je yang kelihatan hot! lagi sexy ! memikat ! menggoda! huahuahuaaaaaa.

HOLLY SEXY BACK,
BELLA .

Haaaa. ini la pemikiran budak budak. macam macam kan. hahaha. tym nie kecik lagi . tu merapu num satu. tah pape yang dia cakap tu. bila baca balik rasa nak tergelak jeee. alahai. rindu la zaman sekolah.
hmmmm, rindu SUPERDUPERGIRLFRIENDS :')

gambar tym kecik kecik dulu. RINDUUUUUUUUU ~

6 comments:

  1. hello jaja,saya lah girlfriend yg cun tu kan?
    hahahaa.
    oh miss you miss them muchhhhh.
    kecik2 mana matured,tak habis habis dok mengutuk rempit,padahal dorg tak kacau kita pon :P
    hahahhha.
    miss youuu,
    nice entry babe :)

    ReplyDelete
  2. heheheeee. i miss you and others too so much!
    ini je yang bole hilang kan rasa rindu. btw, thanks darl :D

    ReplyDelete
  3. muke sume nk kawen. besr dh yee

    ReplyDelete
  4. hahahah. besar la sangat kan. mand gambar tu tym form 3 kot rasenye. kami kecik lagi la. anwar kawen dulu :D

    ReplyDelete