Tuesday, March 22, 2011

Fever

bermula dengan sakit tekak dan batuk. 
semuanya menjadi lebih teruk,
demam panas :(
tadi jumpa doc, suhu 48°C .
ohhh. teruk ke ?
kena test darah sebab doc takut demam denggi.
result tatw lagi.
sebab esuk kena jumpa doc lagi.
kena test darah lagi.
hope semuanya okay je. 
memang seksa bila demam nie. 
Ya Allah, kuatkan la hamba mu ini, 


tym kena amek darah tu sumpah sakit.
1st time pulak tu.
tu la. selama hidup nie tak pernah pulak demam teruk macam ni
bila jauh dari family.
baru sakit yang menduga kekuatan mental nie muncul.
nak mama. nak babah :'(
feel rindu sangat sangat menusuk kalbu.
i hope mama babah were here.
i really need them.


hmmm.
be strong Zulaikha,
i know you can through all this.
dapat mc 3 hari. 
sure banyak pelajaran yang tinggal.
kawan kawan tolong ajar saya okay.
perasaan sebak membuak buak muncul pada saat dan ketika ini.


okay.
dan ubat ubatan yang banyak membuatkan saya meluat tguk mereka.
medicine sangat suck.
tapi tu yang tolong kita. 
fine.
walaupun benci terpaksa ku telan juga.


jangan paksa saya rest.
sebab dari pagi tadi saya asek tido jee.
naik lemau da nie.
btw, thanks mia sebab teman g penawar tadi.jaga saya,belikan makanan,paksa saya makan ubat.
awak kawan yang baik.
mai pun sama jugak. 
yang terlalu banyak menolong.
loveyou guys :') 

2 comments:

  1. send my regards to mia and mai. such good friends for my darl.

    ReplyDelete